Prekrasan ručno Rađeni Glitter rođendan glazba čestitka

Lijepe ručne Glitter rođendan glazba čestitka savjeti slanje glazbe čestitka: učinio za pisanje čestitke do posljednjeg trenutka. Glazba kartica je jednostavan za slanje, morate napisati svoj blagoslov. Kupi te bi trebao osigurati da imate dovoljno vremena za pisanje, slanje čestitki...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prekrasan ručno Rađeni Glitter rođendan glazba čestitka

Music card.jpg


Savjeti

Slanje glazbe čestitka:

Nemojte pisati čestitka do posljednjeg trenutka. Glazba kartica je jednostavan za slanje, morate napisati svoj blagoslov.

Kupi trebali biste bili sigurni da imate dovoljno vremena za pisanje, slanje čestitki, inače primatelji neće biti stanju da preuzme svoje čestitke na vrijeme.


Zvučni čip

Music chip.jpg


Pakiranje i dostava

packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Naša tvrtka čuva živi do vjerovanja '' pošten prodaje, najbolje kvalitete, ljudi orijentacija i pogodnosti za kupce." Činimo sve što ponuditi našim klijentima najbolju uslugu i najbolje proizvode. Obećavamo da ćemo biti odgovorni do kraja nakon naše usluge početi.

Naše tvrtke na temelju razvoja tehnologije, inovacijama u grupi od iskusnog osoblja koji su talentirani za viši menadžment, marketing i vještine proizvodnje.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

6. je glavni uzorak može biti povrata novca?

Da, obično besplatan uzorak može biti povratni prilikom potvrde masovnu proizvodnju, ali za određene situacije Molimo vas da kontaktirate ljude koji raspitati kod vaše narudžbe.


20. što kažeš ti nakon-prodaja usluga?

Možete biti sigurni u naše usluge, naći nikakvih problema nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme i riješit ćemo probleme brzo i strpljivo.


33. kakav papir se može ispisati na?

Art rad daje najbolje performanse boja i dizajna. Također mogu pružiti druge posebni papir kao crnu, bijelu karticu, offset papir i PU kože itd.


51. vaša tvrtka prilagođene ispisa proizvodi stvarno imaju ne MOQ?

Da, jer imamo fleksibilna opskrbnog lanca, Dakle prihvatiti ispis prilagodbe s moq, osim potrebe posebnog oblika kako bi plijesan proizvodi, kao što su kružne kartonakutije i druge posebne slučajeve.


Upit