Pozdravna vijest za vjenčanje 25. vjenčanja

1. Dobre usluge i brza isporuka u našoj kompaniji. 2. OEM & ODM narudžbe su takođe dobrodošle. 3. BSCI & ISO & FSC & GSV akreditacija.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pozdravna vijest za vjenčanje 25. vjenčanja

Music card.jpg


Savjeti

Pozivnica za vjenčanje

Mesto ceremonije je obično mala vjenčanja, tako da gosti koji su pozvani da učestvuju na ceremoniji vjerovatno će biti mnogo manje od gostiju koji su pozvani da prisustvuju banketu i zato treba pripremiti još jednu ceremoniju da pozovu karta za informisanje gostiju o vremenu i mestu ceremonije.

Kartica pozivnice može biti upućena gostima sa pozivima istovremeno. Zapamtite da pozivnicu treba staviti na poziv i staviti u kovertu.


Muzički čip

Music chip.jpg


profil kompanije

company profile 5.jpg

Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited osnovana je 2008. godine i nalazi se u Šenzenu, u blizini Hong Konga. Trenutno imamo 150 zaposlenih za pružanje serije proizvoda.

  Naša kompanija na bazi tehnološkog razvoja, marketinga i veština proizvodnje. U kompaniji, velika pažnja se posvećuje osnovnom menadžmentu, stabilnom kvalitetu, kontinuiranom unapređenju usluga pre prodaje, prodajnim i nakon-prodajnim uslugama i povećanju tržišne konkurentnosti naše proizvode.


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako se cene proizvoda i kako se konsultovati sa cenama?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


2. Ako proizvodi imaju neki problem sa kvalitetom, kako ćete se suočiti sa tim?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti pre isporuke od strane QC odjela. Ukoliko problem kvaliteta proizvoda nastalih od nas, obezbedićemo uslugu zamene.


3.Kako o servisu posle prodaje?

· Svaka pošiljka je garantovana, kada dobijete robu, molimo provjerite ukupnu težinu i potvrdite da su svako kartonsko pakiranje neoštećeno. Veoma je važno

· Svaka šteta i nedostaje na putu isporuke, molimo Vas da izričite kompaniju da napravite garanciju i kontaktirate nas u roku od 24 časa, rešićemo problem


4.Koji je razlika između mat i sjajnog završetka?

Nudimo 3 završne obrade za naše proizvode:

1) Mat je dosadan završetak bez sjaja ili sjaja.

2) Gloss AQ je sjajni finiš, ali ne i sjajni sjaj.

3) UV je visok sjajan završetak. To je sjajna površina koja se ne može pisati.


Upit