LED svjetla glazbena Sretan rođendan elektroničke kartice

1. LED rođendansku čestitku za prijatelja i obitelji 2. jaka profesionalna sa timom. 3. odmah isporuku. Mala bi se pozdravio.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

LED svjetla glazbena Sretan rođendan elektroničke kartice

Music card.jpg


Savjeti

LED svjetlo kartice: koristeći LED kao izvor svjetla i litij baterija velikog kapaciteta gumb, možete učiniti isto kao i karticu i tanke. Sredinu oblika kartice dio puta do žarulja, LED će biti osvijetljena, cijeli dio žarulje će biti užaren, mini LED lampa koja stoji na radnoj površini. Nemaju vremena za spajanje, LED će automatski zatvoriti.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. što je kartica veličine?
Radimo prilagođene proizvode; Možemo prilagoditi bilo koje veličine prema tvoj zahtijev.

Naš navodni zasniva se na veličini, materijala, itd.

Mi smo spremni da vam pomognu u dizajniranju vlastite proizvode papir.


2. kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke s složeniji uvjet, Trebat ćemo uzorak naknada za vrlo mali iznos, ali to će se odbiti od ukupnog iznosa nakon što je narudžba je potvrđena.


3. kako to svjetlo gore?
Kao Optički su dobri sa svjetlo vodljivost, pravimo svjetlovodni povezan s različitih boja LEDs, svjetlovodni će pokazati LED boje. Kada pritisnete tipku, zasvijetliti će.


4. što jamstvo možete dati?

Nakon uzimajući vaše robe za smeđe sklopivi poklon kutija, molimo slobodno reci vanjska strana tvoj problem ili u vezi naših usluga ili kvaliteta, tvoj zajednički je najbolji način zarađujemo za poboljšanje naše kvalitete. Zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje.


Hot Tags: led svjetla glazbena Sretan rođendan elektroničke kartice, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like