LED Happy Birthday digitalna kartica za sestru

1. LED pozdravna karta za sestru 2. Dobre usluge i brza isporuka u našoj kompaniji 3. OEM & ODM naredbe su dobrodošle.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

LED Happy Birthday digitalna kartica za sestru

LED Card.jpg


Savjeti

Ako ste i dalje student, tako da nećete imati previše novca kako biste priuštili kupovinu previše skupih poklona. Ali pošto je ona tvoja sestra, ne kupujte previše jednostavan i previše jeftin dar. jer je ceremonija previše lagana, naklonost svakako nije teška. Možda možete kupiti LED-pozdravnu karticu od 5-10 dolara! Budite sigurni da imate neku vrstu boje koja je moderna, svestrana i izdržljiva, što ukazuje na to da ste svesni pri izboru poklona.


Radni proces

production process of electronic cards.jpg

packing and shipping.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg


part of customers.jpg


FAQ

1. Šta kažeš na uslugu posle prodaje?

Možete biti sigurni u našu uslugu, pronaći bilo kakve probleme nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku, a probleme ćemo rešiti blagovremeno i strpljivo.


2. Koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Po prijemu uzorka i svi materijali i dizajn se potvrđuju, vrijeme uzorka je 5-7 dana, a ekspresna isporuka obično treba oko 3-5 dana. Nekom uzorku sa složenom strukturom će biti potrebno više vremena.


3. Da li možete da napravite OEM nalog?

Da naravno. Većina naših proizvoda vrši se prema dizajnu kupaca. Pošaljite nam zvučnu datoteku AI ili PDF dizajn, MP3 ili MAV format. Naši dizajneri i inženjeri elektronike mogli bi da pomognu u izradi finalnih proizvoda.


4. Koji su vaši uslovi plaćanja?
T / T, PayPal, L / C i Westen Union. 30% kao depozit, a 70% pre isporuke. Pokazaćemo vam fotografije proizvoda i paketa pre nego što platite bilans.Hot Tags: vodio srećnu rođendansku digitalnu karticu za sestru, Kina, proizvođače, dobavljače, veleprodaju, jeftine

Upit

You Might Also Like