3D laserski rez ušao s LED svjetlo

3D laserski rez ušao s LED svjetlo

1. 3D Laser cut kartica sa led svetla 2. Prilagođeni dizajn 3. Patentirani proizvod
Chat Sada

Detalji o proizvodu

3D laserski rezni vokal sa LED svetlom

Božićno drvo je jedno od najatraktivnijih ukrasa za Božić. Cela porodica može da prekine sve vrste malih stvari za ukrašavanje božićnog stabla, kao što su slatkiši, male kuglice, kutije za poklone, lampe i tako dalje. Uz osvetljenje sijalica, drvo će biti hladnije.

Ova 3d božićna kartica sadrži svetlo sa ledom, kada pritisnete dugme, reprodukuje se muzika i svetle zvijezde, baš kao i stvarno božićno drvo. Biće smešna igračka za Božić.


LED Card.jpg


Informacije o kompaniji

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg

FAQ

1. Možemo li imati naš logotip ili informacije o preduzeću o vašim proizvodima ili paketu?

Naravno. Samo nam treba da nam pošaljete svoj logo i da nam kažete koja završna površina želite, a onda se vašim logotipom može prikazati na štampačima, UV lakiranje, vruće štancanje, Embossing, Debossing, Silk screen printing ili Sticker.


2. Kako se upali?
Pošto su optika optičkog vlakna dobra sa svjetlosnom provodljivošću, optička vlakna su povezana sa različitim LED bojama, optička vlakna će pokazati LED boje. Kada pritisnete dugme, upaliće se.


3. Da li mogu da pošaljem brod?

Možete nadograditi svoje pošiljke na FedEx Overnight (ili sličan Express servis) koji mogu pomoći u ispunjavanju vašeg roka. Brzina isporuke ne utiče na vrijeme obrtanja od 10-15 dana za štampanje.Upit