Novi dizajn ručne Božićne glazbe papirnata vrećica

1. notni papir torba, novi koncept dar za prijatelja 2. uživali dobru reputaciju na tržištu. 3. brz odgovor za bilo kakav upit.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Novi dizajn ručne Božićne glazbe papirnata vrećica

Predmet: Glazba papirnata vrećica

Materijal: Karton; Kraft papir

Tisak: CMYK ispis

Veličina: 21 cm × 16 cm x 9 cm

Površinska Dorada: Glitter

Baterije: AG10/AG13 2-3kom

Vrijeme glazbe: 1 120s

Uzorak vrijeme: 3-7 dana


Savjeti

Za posebne vrste papira, obostrano crno. Crni karton se odlikuje delikatna papira, čista srca crna, jaka gusta, dobro slaganje, glatke površine, dobre čvrstoće. Normalno koristiti debljine 120 grama-350 grama crne kartona. Jer crna kartica je iznutra i izvana crno, ne može ispisivati boja uzoraka samo za vruće utiskivanje i ostale tehnologije. Čini i vrlo Lijepa torba.


shipping methods 1.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Naša tvrtka ima profesionalni R&D i proizvodnje tim istraživao i samo-razvoju sposobnosti. Podržavati koncept "pozitivne inovacija, Pioneering hrabrost, zadovoljstva kupaca, Team suradnju", i nastoje izgraditi poznati brand u industriji glas.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. što je 100% garancija?

Mi stojimo iza kvalitete svojih proizvoda i usluga. Ako niste 100% zadovoljni s kupnjom od nas, jednostavno kontaktirajte nas u roku od 45 dana od datuma dostave primite ga i mi ćemo vam vratiti punu cijenu proizvoda


2. možete dobiti drugih stavki kako bi odgovarale pozivnice?

Da, mogli bi uskladiti sve da vas poziv izbor, kao što su oznake, spremi datum, mjesto kartice, program, po narudžbi, najave, zahvalnica i više. Čak i ako ne vidiš ih na slici na stranici, možemo ih.


3. kako sam postaviti moj dosje?

Ne zaboravite da dizajn vaše datoteke u CMYK na 300 i 100% veličina ispisa. Uključuju posebne upute u posebnom datoteke ili zaseban sloj. I ne zaboravite područja napusta i sigurnost. Ukazuju na rokove, i poljubac reže na zasebne slojeve.


4. kako saznati cijenu papirnatu vrećicu?
Bez obzira koje vrste proizvoda želite, ako želite znati cijenu brzo, Molimo navedite sljedeće informacije: materijal; Debljina; Veličina; Boja; Količina; Ili možete nam poslati vaš originalni uzorak ako imate.
Hot Tags: novi dizajn ručne Božićne glazbe natronske vreće, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like